MeriSet - Itäisen Suomenlahden Risteilyt

Juhannusaaton risteily Haminasta pe 22.6.2018

Varaa liput TÄSTÄ

Suosittu ja perinteinen juhannusyön risteily, jossa mukana iloisia ihmisiä, juhannusyön taikaa, meriaiheista musiikkia, saaristosta huokuvaa tunnelmaa sekä upeita kokkoja rantamaisemissa. Vierailemme idyllisessä Tammion kalastajakylässä, jossa aistii vuosisatojen saaristolaiselämän. Saaressa juhannuskokko.

Aluksella kahvio A-oikeuksin. Saaressa mahdollisuus ostaa makkaraa.

Lähtö Tervasaaresta klo 19.00, paluu n. klo 24.00
Hinta 30 € aikuiset, 15 € lapset

Juhannusaaton risteily Kotkasta pe 22.6.2018

Varaa liput TÄSTÄ

Vietä juhannusilta ystävien kanssa merellisissä tunnelmissa. Mukana tunnelman kohottajana aluksella elävää musiikkia ja upeita merimaisemia. Risteilemme Kotkan lähisaariston tuntumassa, saariston suojassa. Risteilyllä viihdyttää muusikko Jarmo Saarinen.

Aluksella kahvio A-oikeuksin.

Lähtö Kotkasta klo 19.00, paluu n. klo 22.00
Hinta 30 € aikuiset, 10 €  lapset

Juhannuspäivän risteily la 23.6.2018

Varaa liput TÄSTÄ

Risteilemme kaksi tuntia kohti Ulkotammiota. Ulkotammio on itäisen Suomenlahden kansallispuiston helmi. Asumaton saari kätkee suojiinsa harvinaisia lintuja ja kasveja. Saaren korkeimmalla kohdalla on lintutorni, josta avautuu upea näkymä kansallispuistoon. Hyvällä säällä näkyy jopa Tytär- ja Suursaari Venäjän puolella. Ulkotammion upea luonto karuine rantakallioineen ja rehevine lehtoineen on vaikuttava. Saaren sotahistoriasta kertovat toisen maailmansodan aikainen, miehistösuojaksi tarkoitettu luola ja museotykit. Saarikierroksen jälkeen on aikaa syödä omia picnic-eväitä katetulla grillauspaikalla tai pulahtaa virkistävään mereen uimaan. Aikaa saaressa on ruhtinaalliset kolme tuntia!

Lähtö Hamina, Tervasaari klo 10.00, paluu klo 18.00.
Hinta 30 € aikuiset, 15 € lapset

Keskikesän risteily su 24.6.2018

Varaa liput TÄSTÄ

Risteilemme upeita merimaisemia ihaillen kaksi tuntia kohti Ulkotammiota. Itäisen Suomenlahden kansallispuistoon on aikaa tutustua pari tuntia. Paluumatkalla vierailemme Tammion kalastajakylässä.
Kylä on erityisen kaunis ja tutustumisen arvoinen. Ranta-aittojen ja sireenikujien ehjässä miljöössä aistii vuosisatojen saaristolaiselämän. Vanhassa kalamajassa Tammion saaressa sijaitsee saariston elämää esittelevä museo.

Lähtö Hamina, Tervasaari klo 11.00, paluu klo 18.00.
Hinta 30 € aikuiset, 15 € lapset

 

Katso myös seuraavat reittiliikenteen juhannusaikataulut:

Tammio-Ulkotammio juhannuksena

Kaunissaari juhannuksena