Juhannusristeilyjä ja paljon muutakin

Jaa somessa

Joko olet tutustunut runsaaseen risteilyvalikoimaamme? Tammion kalastajakylä jaksaa ihastuttaa tulijaa joka kerta. Ja juuri nyt saari on upeimmillaan kulkiessa sireenikujien läpi. Saarelle pääset tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Vahva suositus! Tiesitkö että Tammion saarella on kirpputori, josta voit tehdä oikeasti löytöjä edullisesti! La 18.6. avautuu saaressa kesänäyttely. Kalastajainpirtissä on taidegraafikko Erkki Mäenpää Haiku-taidenäyttely tänä kesänä. Löytyisikö vaikkapa sinun kotiisi uutta taidetta?

Kohta vietamme keskikesän juhlaa, ja mikä olisi parempi suomalainen tapa kuin juhannus merellä? Meidän mukana pääset nauttimaan merellistä juhannustunnelmaa koko viikonlopun Tammioon tai Kaunissaareen. Juhannusaaton iltaristeily Kotkan edustalla on ollut suosittu jo vuosia, noh ehkä jo vuosikymmenen. Juhannuksen jälkeen alkaa monenlaiset yleisöristeilyt aina 1,5 tunnin meripyrähdyksestä päiväretkeen Ulkosaaristoon Ulko-Tammioon. Käy katsomassa yleisöristeilyt: https://www.meriset.fi/yleisoristeilyt/

Jos et merelle asti ehdi, niin voit päästä aitoon risteilytunnelmaan (tulematta edes merisairaaksi), Kotkan Katariinan Meripuistossa, kun ”vanharouva” M/s Vikla I rantautuu laituriin. Voit istua laivan kannella tai puiston upealla meriterassilla, joista voi ihalla merinäköalaa ja tuntea meren tuoksun. Tarjolla on kesäisiä drinkkejä, Merisetin klassikko lohileipiä ja muuta pientä purtavaa. Tuurikahvilan aukiolot löydät facebookista nimellä Tuurikahvila. Saa tykätä!

Kun haluat itse päättää milloin ja minne haluaisit risteillä, ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun ryhmällesi ikimuistoinen tilausristeily!

Rakastu sinäkin mereen!