Tietosuojaseloste

Meriset Itäisen Suomenlahden risteilyt (myöhemmin Meriset) kunnioittaa yksityisyyttäsi ja suojelee niiden henkilöiden yksityisyyttä, jotka käyttävät sovellusta tai muita Merisetin tarjoamia palveluita mobiili- tai muulla alustalla. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa ymmärtämään mitä henkilökohtaisia tietoja sekä anonyymejä/koottuja tietoja sovellus kerää ja miten käytämme niitä.

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan palvelun käyttöön ja suosittelemme lukemaan tämän asiakirjan ennen sen käyttöä. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja, älä käytä sovellusta.

Sovellus ei kerää henkilötietoja keneltäkään eikä sovelluksen käyttäjiä voida yksilöidä yksittäisiksi henkilöiksi. Saatamme kerätä ”ei-henkilökohtaisia tietoja” esimerkiksi palvelun ylläpitoon, mukauttamiseen ja kehittämiseen. Näitä tietoja ei voida käyttää yksittäisten henkilöiden tunnistamiseen.

Meriset voi käyttää työkaluja tai kolmannen osapuolen analyyttisiä työkaluja ei-henkilökohtaisten tietojen keräämiseen ja käyttämiseen. IP-osoitteet, käyttöjärjestelmä, laitetiedot, käyttöajat, selaintyyppi ja kieli sekä viittaavat WEB-sivustojen osoitteet voidaan kerätä automaattisesti. Meriset voi käyttää näitä tietoja palvelujen käytön seuraamiseen ja analysointiin. Meriset voi käyttää ulkopuolisia palveluntuottajia tarjoamaan teknisiä ratkaisuja tai palveluita tallennettujen tietojen käsittelyyn ja päästää tallennettuihin tietoihin teknisen käyttöliittymän avulla.

Meriset ei ole vastuussa kolmansien osapuolten toimista (mukaan lukien ihmiset, yritykset tai palvelut), kolmansien osapuolien verkkosivustojen sisällöstä, käyttäjän heille tarjoamien tietojen käytöstä tai heidän tarjoamistaan tuotteista tai palveluista.

Meriset voi käyttää ulkopuolisia palveluntuottajia tarjoamaan teknisiä ratkaisuja tai palveluita tallennettujen tietojen käsittelyyn ja päästää tallennettuihin tietoihin teknisen käyttöliittymän avulla.

Sovellus voi muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä myöhemmin. Kaikki tähän tehdyt muutokset ovat saatavilla tällä verkkosivustolla, minkä vuoksi kehoitamme käyttäjiä tarkistamaan säännöllisesti tältä sivustolta tämän tietosuojakäytännön muutoksista. Muutokset tähän eivät rajoita käyttäjien oikeuksia ilman heidän suostumustaan.

Sovelluksen käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä Merisetin yhteyshenkilöön alla olevaan osoitteeseen.

Meriset Itäisen Suomenlahden Risteilyt

Y-tunnus:1212861-8

Osoite:

Rautatienkatu 2
48100 Kotka
Suomi

Sähköposti: meriset@meriset.fi
www.meriset.fi

Yhteyshenkilö: Jaana Auvinen