Älä jää rannalle, vaan lähde pienelle meripyrähdykselle!

Yrityksille

Jaa somessa

Oletko järjestämässä Kotka-Hamina-Pyhtää alueella yritys- tai asiakastilaisuutta, seminaaria tai projektin päätösjuhlaa?

Merikaupunki Kotka sijaitsee vain reilun tunnin automatkan päästä Helsingin seudulta. Tuo yrityksen henkilökunta tai asiakkaat kokemaan jotakin mitä et muualla päin Suomea kohtaa. Anna meidän hoitaa tärkeä tilaisuutenne. Merellä ja saaristossa onnistuu järjestää vaativammatkin tilaisuudet. Edessäsi liplattava meri ja merituulten tuoksu on itse koettava. Upeat merimaisemat ja kaunis saaristo, herkullinen illallinen ja lasi kuohuvaa aurinkokannella, ammattitaitoinen miehistö ja kesäinen musiikki taustalla takaa, että juhlavieraat viihtyvät! 

Itäiseltä Suomenlahdelta löytyy paljon hienoja kohteita, kerromme mielellämme lisää.

Meillä on useita risteilyehdotuksia, joista yhdessä suunnittelemme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan laadukkaan ja onnistuneen konseptin. 

TyHy-risteilyt

Meriset-risteilyt ja Illuusio Oy:n elämyspalvelut tarjoavat TyHy:ä eli työhyvinvointia ylläpitävää toimintaa sekä ryhmätyökoulutusta. Yhden päivän koulutukset toteutetaan merellä ja saaristossa. Saatte uuden näkökulman mielen ja kehon yhteistoimintaan.

Vehreä luontopolku Ulkotammion kansallispuistosta
Kuusi henkilöä pitelee toisiaan ranteista tähtimäisessä muodostelmassa

Yhteistyöstä voimaa

Erilaisten tiimiyttävien tehtävien kautta kerromme teille miten aikoinaan pienessä Fort Slavan linnoituksessa kannustettiin miehiä saavuttamaan tuloksia.

Ohjelma sisältää pelkistettyjä, osallistujien omia luonteenpiirteitä havainnoivia näkökulmia ja suuren ryhmän yhteistä tekemistä, missä pienet ja hiljaisetkin pääsevät vaikuttamaan.

Ohjaajiemme johdatuksella ja tarinoilla saatte aikaan toimivaa tiimityötä. Näette toisenne erilaisessa ympäristössä ratkaisemassa ongelmia, jotka avaavat yhdessä tekemisen voimaa, erilaisten ryhmäroolien korostuessa. Tiimihengen parissa oivaltaa jotain toisesta ihmisestä ja ihmisen ymmärtämisestä.

Yhteisössä voimaa -päivän ohjelma toteutetaan osin aluksessa, osin maastossa ja suurelta osin jokaisen osallistujan mielessä. Ohjaajat ovat NLP:n, tiimivalmennuksen ja liikunnan ohjauksen pitkäaikaisia tekijöitä.

Ohjelman rinnalla nautitaan hienoista merimaisemista, nautitaan merellisistä herkuista, pidetään hauskaa ja venytetään merimatkaa, vaikka iltaan asti.

Jaksaa TyHyttää

TyHy-ohjelma haastaa osallistujat hyvässä hengessä ylittämään itseään vanhaan merimieshenkeen. Tämä ohjelmapalvelu sisältää työhyvinvointia lisääviä ryhmäyttäviä aktiviteetteja.

Jaksaa TyHyttää tarjoaa tehtäviä, joissa osallistujat pareittain tai ryhmissä ratkaisevat tehtäviä hyvässä yhteishengessä. Tehtävät ovat yksinkertaisia, yhteistoimintaa ja reipasta mieltä edellyttäviä tehtäviä, joissa fyysinen suoritus on sivuseikka ja yhteinen viihtyminen on pääasia.

Yhteistoimintaan voidaan sisällyttää toivomusten mukaan myös kilpailu, jossa tosin palkitaan parhaita soveltajia, oivaltavimpia auttajia jne. Palkinnot eivät sisälly hintaan.

Ohjelmapalvelujen kesto on noin 1,5 tuntia, joka voi jakautua useampaan osaan aluksella ja saaristokohteissa. Molempien ohjelmien sisällöt ja tavoitteet sovitaan erikseen asiakkaan kanssa ja tilaisuudet viimeistellään yksilöllisesti asiakkaille. Tarjolla on luonnon saarikohteita sekä saariston tunnelmallisia sisätiloja.

Ohjelman rinnalla nautitaan hienoista merimaisemista, nautitaan merellisistä herkuista, pidetään hauskaa ja venytetään merimatkaa, vaikka iltaan asti.

Merimaisema

Jaa somessa